Een maatje of hulp met boodschappen

Datum: 27-10-2020

08:23 uur - Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we te maken met aangescherpte maatregelen en bevinden we onszelf weer in een (gedeeltelijke) lockdown. En het is nog maar de vraag welke maatregelen nog meer op ons af gaan komen. Deze maatregelen hebben een grote impact op het dagelijkse leven. Er kunnen moeilijkheden of hulpvragen ontstaan en eenzaamheid ligt op de loer. Om die reden openen Stichting De Welle en Stichting Evenmens (in samenwerking met de gemeente Hellendoorn) de telefonische hulplijn weer. 

 

 

Is er hulp nodig voor de boodschappen, het uitlaten van je hond of ben je op zoek naar een maatje voor wat aanspraak? Bel dan deze hulplijn! De medewerkers van De Welle en Evenmens zijn tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via: 0548 - 638 810 of 0548 - 638 830. 

 

Even een praatje of hulp met boodschappen

Iedereen die in quarantaine of thuisisolatie zit kan wel wat extra hulp gebruiken. Wij willen voor die mensen een punt zijn waar zij terecht kunnen met hun zorgen en hun hulpvragen. Uiteraard blijven de hygiënemaatregelen van het RIVM altijd het uitgangspunt bij het verlenen van hulp. Komt u er met hulp van uw omgeving niet uit? Dan staat u er niet alleen voor. Neem gerust contact op via de telefonische hulplijnen!

 

De Welle: 0548 - 638 810 

Evenmens: 0548 - 638 830

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: