Klooster en Van der Meulen hebben Tijd Zat!

Datum: 08-10-2020

11:31 uur - Het cabaretduo Klooster en Van der Meulen komt op zaterdag 24 oktober naar het ZINiN Theater, waar de dames elkaar treffen in on- en benulligheden die er toe doen: ‘rokjesdag en de eeuwige jeugd’, ‘help, ik word vergeten’, ‘kapotte eieren versus invriezen’, ‘angst versus verlangen’ en ‘later is nu’. Het 50- en 30-jarige duo sleept u door de avond met een ultieme, intieme, muzikale generatiekloofcabaretavond.


 
Eerste gezamenlijke programma
‘Tijd Zat!’ is het eerste gezamenlijke programma van Marieke Klooster (bekend van Vrouw Holland) en Sanneke van der Meulen en gaat over de vriendschap tussen twee vrouwen van verschillende leeftijden. Klooster en Van der Meulen troffen elkaar bij ‘Don Pescatore & his Alcatraz Orchestra van Bert Visscher’ waar het idee ontstond om samen een show te gaan maken. En dat is gelukt! De dames schotelen het publiek een avond voor, waarin hilarische scenes en herkenbare liedjes de boventoon voeren. Het wordt een krachtige worsteling waarin Klooster en Van der Meulen het liefst de tijd stil willen zetten. Een hilarische avond over dertigers- en vijftigersdilemma’s. Een krachtmeting van allure!

Kaarten reserveren
Kaarten voor ‘Tijd Zat!’ van Klooster en Van der Meulen zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489. Er is een show om 19.00 en om 21.00 uur.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: