Leden van de Hertruiters presteren weer goed

Datum: 07-09-2020

14.48 uur - Afgelopen week werden er vooral dressuurwedstrijden gereden door leden van de Hertruiters. Zo ging Milou Ekkel woensdag naar de andere hippische accommodatie in Hellendoorn, de Reggehoeve en behaalde ze met haar paard Evi Querido in de gecombineerde Z1/Z2 rubriek een eerste prijs met 216 punten.

Zaterdag was er concours in Langeveen daar reden Leonie Torny en Dylan Veurink zich in de prijzen in de klasse B dressuur. Dylan reed met zijn pony Goofie in de categorie A/B/C  192,5 punten bij elkaar en dat was voldoende voor een mooie 2de prijs. Leonie werd met haar pony Farried in de gecombineerde categorie D/E pony’s eerste en tweede met 200 en 187 punten. 
 
Zondag toog Amke Pot naar Zwolle en kwam daar in de klasse M1 aan de start. Met Hooghe Maaten's Marshmallow behaalden ze met 181,5 punten een tweede prijs in de gecombineerde M1/M2 rubriek.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: