Mooie gift voor Noabers voor Noabers

Datum: 07-08-2020

14.23 uur - Begin juli verrasten Wil en Gerard Ekelenkamp van Uiterart ons met een werkelijk fantastische gift. 110 schilderijen hebben ze bij ons afgegeven als gift in natura. In overleg met hen willen wij deze graag gaan uitlenen aan mensen die bekend zijn bij ons, noabersvoornoabers. Een geweldige geste waar we heel blij mee zijn.

 
De schilderijen mogen dan een half jaar bij de mensen in huis hangen, waarna ze eventueel kunnen ruilen of een week van te voren aangeven dat ze het nog maximaal een half jaar willen lenen.
 
Hier wordt een contractje voor opgesteld welke door ons en door de persoon die leent wordt ondertekend. 1 kopie hiervan gaat met hen mee, de andere bewaren wij in een map, zodat er altijd een overzicht van is waar deze prachtige schilderijen zijn ondergebracht.
 
Om een goede keuze te kunnen maken zorgen wij dat op 22 augustus alle schilderijen worden uitgestald, zodat men rustig alles kan bekijken.
De informatie hierover zullen wij in de boodschappenpakketten meegeven.
 
 
Daniëlle Harbers Ros
Kernteam Noabers voor Noabers
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: