Haarles Feest 2020 gaat digitaal door!

Datum: 26-05-2020

Gezien de maatregelen rondom het coronavirus kan er dit jaar helaas geen feest met het hele dorp en omstreken in de tent plaatsvinden. Maar na hard werken is het gelukt een mooi digitaal programma op te zetten waardoor 5 t/m 7 juni toch nog in het teken staat van het Haarles Feest!

Op www.haarlesfeest.nl kun je het hele programma bekijken met onder andere de Bie Huus Quiz, Haarles Feest Proost Show en Thuis Voor De Buis Woonkamer Bingo. De organisatie belooft dat de eerste online editie van het Haarles Feest een bijzondere wordt. 
 
Het programma
Het feestweekend begint op 5 juni met de Bie Huus Quiz. Een gezellige online quiz die je gewoon vanuit huis kunt spelen. Iedereen kan meedoen, inschrijving is mogelijk vanaf vrijdag 29 mei op www.haarlesfeest.nl. Op zaterdag 6 juni is er voor de kinderen uit Haarle een mooie speurtocht. Wie de code weet te kraken, staat wat lekkers te wachten! In de middag is het tijd voor de Haarles Feest Proost Show. Vanaf 16:00 uur zorgen bekende Haarles Feest DJ’s als Blonde Geert voor hitjes waarvan je spontaan begint te dansen. Natuurlijk kunnen er ook verzoekjes worden ingediend! De Proost Show wordt live uitgezonden vanaf de Facebookpagina van Haarles Feest en het YouTube kanaal. Het weekend wordt afgesloten met de Thuis Voor De Buis Woonkamer Bingo op zondag 7 juni. Hierbij zijn fantastische prijzen te winnen, waaronder 1 minuut gratis winkelen bij Spar Slettenhaar! Kaarten voor deze bingo zijn te koop bij de Spar en Avia Spijkerman in Haarle.
 
Steun voor lokale ondernemingen 
Het Haarles Feest kent vele sponsoren. Dankzij hen is de organisatie nu al verzekerd van een mooi feest in 2021! Veel sponsoren zijn lokale ondernemingen die het niet makkelijk hebben tijdens de coronacrisis. Daarom zijn alle prijzen voor de bingo ingekocht bij trouwe sponsoren, waaronder de minuut gratis winkelen. Zo heb je met je deelname niet alleen een leuke middag, maar steun je ook lokale ondernemingen die onze hulp hard kunnen gebruiken. 
 
Kijk voor meer informatie over het programma op www.haarlesfeest.nl
 
We hopen op een fantastische eerste editie van het online Haarles Feest! 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: