Telefonische hulplijn Stichting De Welle en Stichting Evenmens

Datum: 19-03-2020

 

15:09 uur - Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn verregaande maatregelen van kracht die een belangrijke impact hebben op het dagelijkse leven. De overheid roept iedereen op om deze maatregelen te respecteren. Blijf thuis, zorg voor uzelf en voor anderen! Om die reden hebben Stichting De Welle en Stichting Evenmens de handen ineen geslagen om een speciale hulplijn op te zetten. Zij worden met de praktische invulling van eventuele hulpvragen ondersteund door Woningstichting Reggewoon en vele vrijwilligers die hun bereidheid tot helpen via de Facebookpagina Coronahulp HellendoornDoet! of rechtstreeks bij de organisaties hebben aangeboden.

 

 

Is er hulp nodig voor de boodschappen, het uitlaten van je hond of ben je op zoek naar een luisterend oor? Bel dan deze hulplijn! De medewerkers van De Welle en Evenmens zijn tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via: 0548 - 638 810 of 0548 - 638 830. 

 

Even een praatje of hulp met boodschappen

Wij realiseren ons dat dit onzekere tijden zijn, met name voor mensen in kwetsbare situaties. Buren en inwoners kunnen onderling al heel veel betekenen voor elkaar. Het is zo mooi om te zien hoe je dat nu al merkt. Maar als er niemand is om even een praatje mee te maken of wat boodschappen te doen, dan kunnen mensen de hulplijn bellen.

 

Kwetsbaren en ouderen die in quarantaine of thuisisolatie zitten kunnen wel wat extra hulp gebruiken. Wij willen voor die mensen een punt zijn waar zij terecht kunnen met hun zorgen en hun hulpvragen. Uiteraard blijven de hygiënemaatregelen van het RIVM altijd het uitgangspunt bij het verlenen van hulp. Komt u er met hulp van uw omgeving niet uit? Dan staat u er niet alleen voor. Neem gerust contact op via de telefonische hulplijnen!

 

De Welle: 0548 - 638 810 

Evenmens: 0548 - 638 830Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: