Vervangende data voor groot deel geannuleerde voorstellingen ZINiN Theater

Datum: 18-03-2020

12.41 uur - In een periode van onzekerheid kan ZINiN toch wat positief nieuws brengen. Achter de schermen is er door de medewerkers van ZINiN hard gewerkt om de bezoekers van de geannuleerde voorstellingen (als gevolg van de Corona-maatregelen) te informeren. Het positieve nieuws is dat er voor een groot gedeelte van de geannuleerde voorstellingen vervangende data zijn gevonden.

 
Het betreft vooralsnog alleen de theatervoorstellingen.

Alle bezoekers zijn inmiddels geïnformeerd per mail of telefoon over de vervangende data. Hieronder vindt u een overzicht van de voorstellingen waar een vervangende datum is gevonden. Deze lijst zal in de komende tijd worden aangevuld als er nieuwe data bekend zijn van de overige geannuleerde voorstellingen. Op www.zinin.com houdt ZINiN de lijst van de voorstellingen continue up-to-date. 

 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: