Update Coronavirus: ZINiN annuleert alle voorstellingen en activiteiten tot 6 april 2020

Datum: 16-03-2020

 

- Update Coronavirus 16 maart 2020 - 

ZINiN heeft ook kennisgenomen van de nieuwe maatregelen en een verlenging van de eerder genomen maatregelen tot 6 april 2020. Op basis van deze nieuwe realiteit hebben wij het besluit genomen om ALLE voorstellingen en activiteiten tot 6 april 2020 te annuleren.



Onderaan dit persbericht vindt u een (vernieuwd) overzicht van alle voorstellingen en activiteiten die geannuleerd zijn. Dit geldt voor theatervoorstellingen, filmvoorstellingen en overige activiteiten bij ZINiN. Het theater en onze theaterkassa zijn gesloten voor publiek. Wel zijn het kantoor en kaartverkoopbalie telefonisch bereikbaar volgens de normale openingstijden. 


 
We steken op dit moment al onze energie in het proberen te verplaatsen van de voorstellingen en activiteiten die geannuleerd zijn. We brengen het publiek zo spoedig mogelijk via de website, social media en persoonlijk per mail op de hoogte over eventuele verdere consequenties. Als het echt niet lukt om een voorstelling te verplaatsen, dan krijgt men vanzelfsprekend bericht over de verdere afhandeling van de kaarten. Wij vragen iedereen om ons even de tijd te geven om alles uit te zoeken. Iedereen krijgt natuurlijk tijdig bericht van ons. 


 
Geannuleerde voorstellingen
De onderstaande voorstellingen bij ZINiN zijn geannuleerd. Het gaat hierbij om voorstellingen en activiteiten in het ZINiN Theater, ZINema en De Smidse. Ook alle ZINiN Bibliotheken zijn gesloten en daarmee zijn ook alle activiteiten in de ZINiN Bibliotheken geannuleerd. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website van de ZINiN Bibliotheek.
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: