Muzikale ode aan Cuby, Herman Brood en Sweet ‘D Buster

Datum: 26-02-2020

15:09 uur - 'Still Believe' is een uniek en groots project van drummer Hans La Faille waarin hij een muzikale ode brengt aan drie grootheden waar hij mee samen heeft gespeeld: Harry Muskee, Herman Brood en Bertus Borgers. Voor dit grootse project heeft hij zijn oude bandgenoten Herman Deinum (Cuby + Blizzards, Sweet'd Buster), Bertus Borgers (Sweet'd Buster) en Ralph de Jong opgetrommeld. Samen spelen zij een complete live show met een mengeling van blues en rocknummers van Cuby & The Blizzards, Herman Brood & His Wild Romance en Sweet d’Buster.

 

 

Ode aan muzikale grootheden

De Lange en drummer Hans La Faille zijn de bedenkers van dit unieke project. Het album is gemaakt door de Zwolse drummer en betreft een ode aan drie grote artiesten waarmee hij ooit heeft samengespeeld en successen heeft gehad. Dit waren Bertus Borgers, Harry Muskee en Herman Brood. La Faille speelde met Herman Brood onder meer in de Zwols-Drentse formatie Cuby and the Blizzards. Deze band van de inmiddels overleden zanger Harry Muskee scoorde diverse hits waarvan 'Window of my Eyes' toch wel de grootste was.

 

Avond vol klassiekers

Een show met muziek van: Herman Brood, Cuby and the Blizzards en Sweet d’buster.

Hans la Faille – Bertus Borgers – Herman Deinum e.a. hebben de handen ineen geslagen om er een bijzonder muzikaal eerbetoon van te maken. Op zaterdag 8 augustus staan ze in het Openluchttheater in Nijverdal; HOE TOF IS DAT!

In het voorprogramma deze avond staat Rosy Pereira & The JF Band.

Kaartverkoop start op donderdag 27 februari

Kaarten zijn te reserveren vanaf donderdag 27 februari om 09.30 uur via zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 27-02-2020

I love you like I love myself in the Windows of my Eyes and I never be clever on a Saturdaynight. Mooi initiatief! Prettige dag.

Geronimo schreef op 27-02-2020

@WSB, kan er helaas niet heen, maar ik zou Herman en Harry wel missen indien ik er heen kon.

Mitis schreef op 27-02-2020

Sweet memories: https://www.youtube.com/watch?v=sO1oKVO8hpQ

Uw reactie

Naam:
Bericht: