Nieuwjaarsconcert Cottonville Bigband

Datum: 09-01-2020

9.09 uur - Al sinds de jaren ‘80 van de vorige eeuw organiseert de Vriendenkring van Muziekvereniging KSW koffieconcerten. Ook in 2019 wordt deze reeks voortgezet. Op zondag 19 januari zal de Cottonville Bigband het eerste concert voor zijn rekening nemen. Deze 20-koppige band, met zangeres Charlotte, bestaat dit jaar 10 jaar.

Bijzonder is dat het voor een deel bestaat uit muzikanten van de KSW en Advendo, maar ook muzikanten uit de omgeving van gemeente Hellendoorn.
 
Er is weer driftig gerepeteerd op nieuw repertoire maar ook de oude vertrouwde stukken zullen niet ontbreken. Stevie Wonder, Glenn Miller, Burt Bacharach, Billy May, maar ook werk van Egbert van Groningen komt langs deze ochtend.
Aanvang is om 11:30 uur. De entree is gratis in d’ Oale Bleeke aan de PC Stamstraat 19 te Nijverdal. We zien u graag tegemoet.
 
Wilt u ook lid worden van de KSW Vriendenkring? U bent altijd welkom! Aanmelden kan via secretariaat@kswmuziek.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: