De Lantaarn ook in 2020 volop aan!

Datum: 08-01-2020

11.20 uur - We zijn als team van De Lantaarn heel erg blij met alle bezoekers die hun weg naar Hellendoorn weer gevonden hebben! Vele positieve reacties en feedback hebben wij mogen ontvangen. Dat geeft ons dé bak energie die wij nodig hebben, want we willen maar één ding: De Lantaarn moet aan!

 
We hebben weer enorm veel zin in het nieuwe jaar waar we naast de vertrouwde Undercoversessies ook vele andere dingen zullen doen.
 
Op 25 januari starten we met een nieuw concept: Helders Vroege Feessie! Dit gezellige  (dans)feest met muziekstijlen voor iedereen, start om 20.00 uur en eindigt om 00.30.  Er zal hierbij gewisseld worden van muziekstijlen zodat het voor een ieder wat wils is.
 
 
Op zaterdag 8 februari is er weer een nieuwe editie van Fout & Stout! Een lekker fout feestje met o.a. DJ Lars. Vorig jaar was het lekker vol, dit jaar maken we het nog fouter en zeker stouter! Ook aan deze editie werken weer leerlingen mee van het ROC in Almelo.
In 2020 zullen we ook steeds vaker, (naast de vrijdag of zaterdag) ook op zondag dingen programmeren. Zoals de Undercoversessie van The Police op zondag 2 februari.
 
Dit jaar mag De Lantaarn zich sinds tijden weer Carnavals Residentie noemen, daar zijn we natuurlijk super trots op. Samen met Carnavalsvereniging CV De Ketelaars gaan we er twee pracht dagen van maken, waarbij o.a. de feestdirecteuren, Rutger, Maus & Altijd Larstig en Rob Gas Dr Op met ons het feest gaan vieren!
 
Het swingt helemaal de pan uit op de eerste editie van de Lantaarn Sunday Afternoon sessie op zondag 1 maart als de mannen van Montis, Goudsmit & Directie muziek komen maken.  deze middag loop je om 15.00 uur gratis naar binnen om lekker te borrelen, te genieten van muziek en een klein hapje te eten. Gewoon machtig gezellig! De week erop op zaterdag 7 maart hebben we wederom een top undercoversessie staan van The Dire Straits.
 
Midden maart gaan we helemaal  wat leuks doen!  We gaan op zondag 15 maart dan onze eerste editie van Rockin Rollin Burgers doen. Op deze zondagmiddag kom je met je vrienden, doe je gezellig ja drankjes, eet je een goeie burger en geniet je van live muziek! De drankjes en burgers worden geserveerd door personeel op rolschaatsen. Dat wordt fantastisch.
 
In maart zullen we ook weer verder gaan met het concept Helderse Dansfuif. De vorige editie was een succes, maar willen we verder uitbouwen.
 
In april gaan we ook vol gas. The Vargas Blues Band komt langs, met niemand minder dan het neefje van Mick Jagger, wat dacht je van de ACDC Undercoversessie? 
Uiteraard zijn we verder nog druk aan het plannen. Zo hebben we bijvoorbeeld op zaterdag 18 mei een Undercoversessie van The Beatles staan.
 
Wist je trouwens dat je ook voor privéfeesten bij ons aan het goede adres bent?
Ohja, een tip: De voorverkoop van de Undercoversessies gaan hard. Dus wees er op tijd bij.
De Lantaarn moet aan!
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: