Hellendoorn bevrijd!

Datum: 12-11-2019

09:30 uur - Van 1 t/m 5 mei staat Hellendoorn in het teken van 75 jaar bevrijding.Om die reden wordt in het dorp Hellendoorn alles uit de kast getrokken om volgend jaar op indrukwekkende, onvergetelijke wijze aandacht te besteden aan dit historische feit.Op 2 & 3 mei, een weekend vol non stop activiteiten in het dorp. Het gehele centrum zal een uitstraling hebben van de 40-er jaren, we gaan er een bevrijdingsfeest van maken met veel muziek, zang en dans, militair re-enactment en living historie in de sfeer van 1945. Op de Hofmans Weide is een militair kampement met op de  zaterdagmiddag een pub quiz met aansluitend een fantastische Liberty party.

 

 

 

Samen sterk!

 

Als organisatie van Hellendoorn Bevrijd! bestaande uit  Oranje Vereniging, Stichting Old Heldern en Folkloristische dansgroep Hellendoorn/Nijverdal werken wij samen met Jeugdtheaterschool Xapp, Marèl Olthof, diverse koren, toneelverenigingen, muziekverenigingen en leden van Keep Them Rolling.

Om er echt een geslaagd evenement van te maken zijn we de hulp van veel vrijwilligers, kartrekkers en figuranten hard nodig.  We ontmoeten u graag op de info avond en beleef de sfeer van de bevrijding!

 

Datum: 27 november 

Aanvang: 19.30 uur

Locatie: Noabers

Zaal en koffie wordt aangeboden door Noabers!

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: