Successen Hertruiters

Datum: 11-11-2019

8.25 uur - Ook dit weekend gingen weer een aantal leden van PSV Hertruiters met hun viervoeters op concours in Haarle. Amke Pot ging van start met haar pony Hooghe Maaten’s Marshmallow in de klasse L1 categorie D/E. Ze behaalde twee keer de eerste prijs met 184 en 185 punten. Jip Ottes kwam aan de start in de klasse B categorie D/E met haar pony Zenzi Boy. Ze reden samen naar een mooie derde prijs met 200 punten.

 
 
Marije Hutterd reed een mooie proef met haar paard Bartoli in de klasse L1. Hierbij haalde ze een derde prijs met 197 punten. Berber Nijland ging naar de tweede wedstrijd van het Twente Cup springen met haar pony Henshof Wesly. Dit was in Rijssen. In een sterk deelnemersveld behaalde ze een derde prijs met een mooie foutloze rit en 76 stijlpunten in de klasse B categorie A/B/C.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: