Zwarte dag voor alle huizenbezitters en bedrijven in Gemeente Hellendoorn

Datum: 08-11-2019

12:24 uur - Zelfs nadat de VVD met een tegenbegroting kwam waardoor een OZB- VERHOGING VAN 25 % op woningen en niet woningen voorkomen had kunnen worden, bleef de coalitie halsstarrig volhouden aan haar standpunten. Onvoorstelbaar en kiezersbedrog noemt de VVD deze houding die wederom getuigt van onbuigzaamheid en machtsvertoon.

 

De opmerking van de coalitie partijen dat deze OZB verhoging éénmalig is zet velen op het verkeerde been. Deze OZB verhoging is blijvend en zolang deze partijen de dienst uit maken moeten de burgers en bedrijven vrezen voor een verdere verhoging van de lasten.

Volgende jaren is er vast een ander excuus om nogmaals een OZB verhoging door te voeren. Het vertrouwen is zoek en helaas zijn de inwoners en bedrijven van onze gemeente de dupe van dit falende beleid.

Namens de VVD Hellendoorn

Winnie MüllerReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Japio schreef op 08-11-2019

Wij als burger moeten ook maar eens actie gaan voeren om B&W te laten zien dat wij niet meer alles pikken om hun problemen op te lossen door de verhoging van de gemeentelijke belastingen. Vuilcontainers vervangen die nog prima zijn is pure verspilling . Een wethouder voor krap 2 jaar aanstellen wat ongeveer €100.000,- kost terwijl er geen geld is . En dan de eigen burger maar laten betalen voor hun eigen wanbeleid . Laten we met z'n allen oprukken naar het huis van bestuur en cultuur en alle ambtenaren eens wakker schudden en onder het genot van een gratis bakje koffie eens laten horen dat we het er niet mee eens zijn .

Beer schreef op 08-11-2019

Ik ben bang dat je voor de koffie toch een euro moet betalen. Is weer inkomsten coor hun.

Jojo schreef op 08-11-2019

Ik ben het helemaal met mijn voorganger eens. Doe hier graag aan mee, Alleen maar geldverspilling in onze gemeente en als de burger wat wil dan hebben ze overal wel een tegen argument en excuus voor. Wij als burger draaien op voor de onnodige kosten die onze gemeente maakt in welke vorm dan ook, en om het te compenseren verzinnen ze wel weer wat om geld naar binnen te halen, waar wij als burger dan weer voor moeten opdraaien. Er moet nodig wat gebeuren anders zitten wij straks met z’n allen op zwart zaad en de gemeente lacht zich rot en wrijft in de handjes.

k e schreef op 08-11-2019

wanneer komen wij (de burgers) in actie tegen deze geld verspillers uit het RUSTHUIS, schandalig dat deze onbenullen er nog mogen zitten.

Mitis schreef op 08-11-2019

Nou stoppen met zeuren en gewoon betalen! Schulden zijn niet af te lossen met slap geklets.

Ren schreef op 08-11-2019

Ik zeg protestactie!!

jan s schreef op 08-11-2019

helemaal mee eens moeten wij alles zomaar nemen wordt tijd dat wij ons laten horen en laten zien,even de strijdbijl op graven en in opstand komen anders blijven ze met ons sollen.eenheid maakt macht

Mitis schreef op 08-11-2019

U hebt zelf dit en vorige colleges gekozen! En als je het beter kunt aanmelden bij een van de clubs, het beste bij de VVD als je dan gekozen wordt kun je nog altijd afzeggen, dat gebeurt daar vaker.

Den bozen schreef op 08-11-2019

Wanneer neemt iemand zijn verantwoordelijkheid en stapt op. Als een boehouder/werknemer wanbeleid voert word deze eruit gegooid bij de overheid fouten maken is het normaal om te blijven zitten en de rekening bij de burger te leggen. Ik denk dat de beloofde belasting verlaging van Rutte voor de hard werkende burgers voor gemeente Hellendoorn een mooie aanleiding is deze even op te eisen. Ik ben van mening dat diegene die verantwoordelijk is voor dit wanbeleid niet word ontslagen maar zelf zijn conclusie trekt en opstapt. Maar die gene zal wel vast aan het pluche blijven plakken. Ik had gehoopt dat er in ons ambtenaren apparaat meer en beter op de centen en politiek wad geageerd zij weten toch ook wel dat een groot deel van hun salaris door burgers word opgehoest. Wat word de volgende blunder welke op het bordje van burger en bedrijven word gelegd

Jean schreef op 08-11-2019

Wat een gezeur hier boven zeg om te protesteren, dat gebeurt echt niet,of om in politieke termen te spreken: We drinken een glas... We doen een plas.... EN ALLES BLEEF ZOALS HET WAS....

Piet schreef op 08-11-2019

Deze machtswellustelingen moeten persoonlijk aansprakelijk gesteld kunnen worden voor hun wandaden in dat veel te zwaar gefinancierde rusthuis. Echt te gek voor woorden dat er miljoenen schulden zijn opgebouwd, en dat de burger dit moet betalen. Kijk om je heen naar de leegstaande parkeergarage, een lelijk buitenbad welke alleen wordt gebruikt omdat de kaartjes zo goed als weggeven worden, een gemeentehuis wat helemaal nergens over gaat voor het werk dat er wordt uitgevoerd. Kortom, idd tijd voor actie. Weg met die onbekwame prutsers. En tijd voor mensen die snappen wat er moet gebeuren.

De gewone man schreef op 09-11-2019

Beste mensen, wanneer je je stem wilt laten horen, dan hadden jullie dat verleden jaar moeten doen met de gemeenteraadsverkiezingen. Jullie hebben zelf gekozen voor dit zooitje.

Dirk jan schreef op 09-11-2019

@de gewone man Helemaal niet waar! De verliezende partijen hebben de kluit belazerd. De winnende partijen van de verkiezingen zijn VVD en Lokaal Hellendoorn.

De gewone man schreef op 09-11-2019

Dirk Jan, LH is een samengevoegde partij die geen houdbaarheid heeft, mochten ze in de coalitie komen. Kijk naar hun verleden. Het CDA is de op één na grootste geworden. Deze doen alles wat God verboden heeft. Beide partijen kunnen elkaar niet uitstaan, daarvan is de huidige coalitie het resultaat. De meeste inwoners hebben hun stem wel laten vallen op deze twee partijen, wetende dat ze elkaar uitkotsen en vuil spel gespeeld zou worden. Daarom, eigen schuld dikke bult. Ik ben het oprecht met u eens dat het in 2022 anders moet.

Dirk Jan schreef op 09-11-2019

@de gewone man. Ik kan het helaas niet met u eens zijn. Graag zou ik een uitleg zien over de haat tussen beide partijen. Waar komt dit vandaan volgens u? Beetje kortzichtig opgebouwde mening. Is me te simpel. Wel zijn we het met elkaar eens dat het CDA (CU ook)) alles doet wat God verboden heeft. Coes is al gevlucht, die zag het al aankomen. Nu moet de rest van de club de ogen nog losgaan :-).

De gewone man schreef op 09-11-2019

Dirk Jan. Lees het volgende artikel maar eens. Een aantal ken ik persoonlijk. https://www.tubantia.nl/hellendoorn/winnen-van-verkiezingen-is-in-hellendoorn-geen-garantie-voor-plek-in-de-coalitie~ab6af35c6/

Hendrik schreef op 10-11-2019

We hebben te veel partijen, zowel landelijk, provinciaal als gemeentelijk, en die gaan elk voor hun eigen belang.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 10-11-2019

Hoe simpel kan het zijn... Betaal allemaal de OZB, zónder de 25%. Laat ze maar zweten : )))

Mitis schreef op 10-11-2019

Jouw voorstel mag leuk klinken Tut, iedereen verliest dit spel natuurlijk. De uren die ambtenaren hier mee bezig zijn moeten we weer met zijn alleen gewoon betalen, typisch meisjes emotie dus dat helpt niemand!

Dirk jan schreef op 10-11-2019

Oud artikel van een journalist.... Scholten is al weg en die was zeer dominant. Cda heeft altijd dreigementen gehad binnen alle coalitie’s! Helaas lukte dit niet in een coalitie met lokaal! Dat is wat Cda pijn doet. Runneboom liet zich destijds als fractieleider de oren niet wassen en bleef staan waar anderen bij de enkels afknappen.

William S. Burroughs schreef op 11-11-2019

Aan Dirk jan. U bedoeld zijn persoonlijke aanval op iemand die helemaal niet aanwezig was? Hij bleef dan wel staan maar wel met lege handen in de oppositie. Waardoor je je kunt afvragen of het politiek gezien allemaal wel zo verstandig lees handig was. Feit blijft ook hier dat elk nadeel zijn voordeel heeft. Gezien de omstandigheden kan men zich nu als een volwassen partij profileren richting verkiezing. En mogen wij als burgers blij zijn dat deze toen nog onvolwassen partij gezien de omstandigheden nu geen deel uitmaakt van de huidige coalitie. Prettige dag.

De gewone man schreef op 11-11-2019

Dirk Jan. Inderdaad een oud artikel, maar was actueel bij de vorming van de coalitie. Door hun onprofessioneel en kinderachtig gedrag, zitten de burgers nu op de blaren. Maar nogmaals, de inwoners hebben zelf gekozen voor het CDA en LH, dus niet mokken.

gerard schreef op 11-11-2019

Zou zeggen maak er 35% procent ozb verhoging van mooie manier om mensen weg te jagen uit de gemeente rust keert met grote spoed weder

Uw reactie

Naam:
Bericht: