Prijzen voor Hertruiters

Datum: 14-10-2019

8.17 uur - Ook dit weekend werd er weer gereden op verschillende concoursen door leden van PSV Hertruiters. Melissa Eshuis ging met haar pony Forest Fire naar Balkbrug om daar te springen. Ze ging van start in de klasse BB categorie C en haalde daar een eerste prijs met 80 punten voor de wijze van rijden. Ook haar parcours in de klasse B reed ze netjes. Hier kreeg zij 77,5 punten en dit was goed voor een derde prijs.

Jip Ottes wist met haar pony Zenzi Boy ook te scoren met het springen. Zij deden mee in Laag-Soeren in de klasse B categorie D. Ze behaalden een eerste prijs met 75,5 punten voor de wijze van rijden. Er werd ook gedressuurd. Martin ter Haar ging van start in Vriezenveen met zijn paard Juliane in de klasse L2. Hij won de eerste en de derde prijs met 190,5 en 184 punten. En Corinda Hutterd behaalde een mooie eerste prijs in Almelo met haar paard Indy. Zij ging van start in de klasse L1 dressuur en behaalde 209 punten.
 
Charena Zandbergen opnieuw in de prijzen met haar paard Iregina.

Deze combinatie wist ook afgelopen week opnieuw in de prijzen te vallen, een 7e plaats in de klasse B Springen met 72,5 stijlpunt en een 2e plaats in het L in Saasveld woensdag 9 oktober. Charena komt uit voor Reggehoeve Hellendoorn. 

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: