Miala Trio brengt gevarieerd programma bij Muziek onder de Trap

Datum: 07-10-2019

10.48 uur - 

Alice Siu (viool) Mia Kogelman (klarinet) en Laura Troost (piano) hebben elkaar leren kennen op het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Het klikte tussen deze musici en er werd besloten om gezamenlijk optredens te gaan verzorgen. Muziek onder de Trap heeft de eer om op donderdag 17 oktober een gevarieerd programma aan te bieden en belooft het een veelzijdig en levendig concert te worden. 


Muzikaal trio

Dit bijzonder muzikale trio repeteert met veel plezier en gedrieën zitten zij in het derde jaar van hun bachelorstudie. Tijdens dit concert laten zij verschillende soorten muziek horen. Zij spelen stukken van Piazzolla, Khachaturian & Milhaud. Ook spelen zij als duo: viool en piano & klarinet en piano en zal er pianosolo worden ten gehore worden gebracht. Een concert met verschillende combinaties van instrumenten en stukken met wisselende karakters uit verschillende periodes. Het publiek zal zich geen seconde vervelen.  
Alice Siu
Alice, van oorsprong uit Hong Kong, zit nu in het tweede jaar van het ArtEZ Conservatorium Zwolle en studeert viool bij Annechien van Blom.  Zij is afgestudeerd in Muziek in the Chinese University of Hong Kong.  Omdat zij orkestmuziek heel interessant vindt, speelde zij in verschillende orkesten zoals Pro Arte Orchestra of Hong Kong, Zij is nu violist bij het Nederlands Studenten Orkest en houdt van klassieke kamermuziek en jazz.  


 
Mia Kogelman
Klarinettist Mia Kogelman is geboren op 10 september 1999 in Mariënheem. Op tienjarige leeftijd begon ze met klarinet-les bij Arjan Eek. In april 2014 ontving ze een eervolle vermelding tijdens het Nederlands Klarinetconcours te Zwolle. Ze heeft in verscheidene orkesten en ensembles gespeeld. Ook heeft ze onlangs meegewerkt aan de Talentopera On Verra in de Nationale Opera & Ballet.
 


Laura Troost
Laura is geboren op 9 december 1997 in de stad Rijssen, waar ze nu nog altijd woont. Zij heeft zij een aantal talentenjachten gewonnen, zoals Klassiek Talent Nijverdal, het Pianoconcours in Holten en het JMCO concours voor ensembles in Deventer. In 2016 is zij begonnen aan de vooropleiding van het conservatorium in Zwolle. Ze speelt veel solostukken uit verschillende tijden, maar ook houdt ze erg van het spelen van kamermuziek. Ze vormt een ensemble met klarinetiste Mia Kogelman en violiste Alice Siu.  Naast haar studie geeft Laura ook pianoles in Rijssen, dit doet ze met veel plezier! 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: