Choe-collecte 2019

Datum: 04-10-2019

14:21 uur - Sinds 1999 organiseert stichting CHOE met haar VakantiePlan zomer- en wintervakanties voor ouderloze Oekraiense kinderen. Ieder jaar worden tientallen internaatkinderen voor een periode van drie maanden bij gastgezinnen in Nederland ondergebracht. Het verblijf in Nederland is meer dan alleen een vakantie, de kinderen maken deel uit van een gezin en krijgen de liefde waar ieder kind recht op heeft. Voor deze kinderen is het van levensbelang te weten dat er ergens op deze wereld mensen zijn die om hen geven.   

 

 

De opbrengst van de jaarlijkse CHOE-collectes in de gemeente Hellendoorn maakt het mogelijk vakanties voor deze kinderen te organiseren. Dit jaar zal er van 14 t/m 19 oktober worden gecollecteerd voor de vakantie in 2020. 

Helpt u een handje mee?

Bij voorbaat veel dank!

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: