SVVN ontvangt Wilhelminaschool

Datum: 27-09-2019

06:51 uur - Afgelopen zaterdag ging voor het eerste elftal van SVVN de competitie van start in Losser waar promovendus AJc’96 de tegenstander was. Zeker de eerste helft was het niveau niet wat men bij SVVN gehoopt had op het moeilijk bespeelbare kunstgrasveld.

Na 47 minuten keek SVVN tegen een 2-0 achterstand aan. Lang leek SVVN te moeten beginnen met een nederlaag. Pas in de 90ste minuut kwam de aansluitingstreffer van Frank Bolink. In de 93ste minuut zorgde Bas Koedijk toch nog voor het niet meer verwachte puntje. Dat was dan ook het enige lichtpuntje deze middag.

Aanstaande zaterdag wordt de eerste thuiswedstrijd gespeeld. Wilhelminaschool komt vanuit Hengelo naar Nijverdal. Wilhelminaschool wist afgelopen zaterdag wel hun eerste wedstrijd te winnen. Thuis was het met 2-1 VV Kloosterhaar de baas. De gasten waren van mening dat ze wel een puntje verdiend hadden, maar door doelpunten van Bram Nieuwland en Ivo Brager wist Wilhelminaschool de punten thuis te houden.

Net als SVVN kende ook Wilhelminaschool vorig seizoen een wisselvallig seizoen. Wilhelminaschool eindigde op doelsaldo op de 10de plaats. SVVN behaalde evenveel punten en werd op doelsaldo achtste. Tien maanden geleden werd deze wedstrijd voor het laatste gespeeld. Door twee doelpunten van Roy Mulder bleven de punten toen op Sportpark Groot Lochter. Daar kon het doelpunt van Rik Brinker geen verandering in brengen. Het werd dus 2-1 voor SVVN. Wat zal het zaterdag gaan worden?

Zaterdag wordt de wedstrijd SVVN 1 tegen Wilhelminaschool 1 gespeeld op Sportpark Groot Lochter. De aftrap zal zijn om 14:30 uur. De heer Dick Beldman uit Holten gaat als scheidsrechter dit duel in goede banen leiden.

Pupil van de week is Sem Nijkamp. Sem is zeven jaar oud en hij voetbalt in SVVN JO9-2