Tour van de ’75 jaar vrijheid brigade’

Datum: 15-09-2019

8.52 uur - Vier dagen lang zullen alle basisscholen in de gemeente Hellendoorn bezocht worden door de ’75 jaar vrijheid brigade’. Veteranen, burgers uit WO2 en Hare Majesteit Koningin Wilhelmina en haar hofdame komen in een echte dodge, een militair voertuig uit de Tweede Wereldoorlog, hoogstpersoonlijk lespakketten uitdelen.

 
Samen met de kinderen en leerkrachten wordt het lied van de vrijheid gezongen. De tour van de ’75 vrijheid brigade’ is de start van het educatieproject dat speciaal voor dit jubileumjaar ontwikkeld is.
 
Programma
• Het bezoek aan een school duurt maximaal een half uur per school.
 
Het lespakket
• Tijdens de tour wordt per school een lespakket uitgedeeld met een deel van de educatiematerialen en een brief met de link naar de dropbox waar alle materialen gedownload kunnen worden die ontwikkeld zijn door de educatiecommissie. Ook kunnen ideeën gedeeld worden door middel van een inspiratielijst.
 
 
 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Daniëlle schreef op 15-09-2019

Jammer dat de Elim school in Hellendoorn er niet bij staat

Uw reactie

Naam:
Bericht: