Nieuwe bestuurder voor Stichting ‘Ieder kind telt’

Datum: 11-07-2019

19.45 uur - De Raad van Toezicht van Stichting 'Ieder kind telt' in de Gemeente Hellendoorn heeft per 1 december 2019 mevrouw Maud Berendsen MBA benoemd als Voorzitter van het College van Bestuur. Met mevrouw Berendsen heeft Stichting IKT een innovatieve en verbindende bestuurder benoemd, die de ingezette koers van Stichting ‘Ieder kind telt’ verder kan ontwikkelen en versterken.

 
 
 
Op dit moment is mevrouw Berendsen werkzaam bij SKBG Onderwijs, een overkoepelende organisatie voor 16 scholen voor primair onderwijs in Gelderland. Zij is in haar huidige functie van Directeur Kwaliteitszorg verantwoordelijk voor onderwijs, innovatie en kwaliteitszorg en heeft tevens ervaring als interim directeur en -bestuurder. De Raad van Toezicht kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe bestuurder en alle overige medewerkers van Stichting ‘Ieder kind telt’.
 
De huidige voorzitter, de heer Henk Slabbekoorn, heeft te kennen gegeven dat hij per 1 januari 2020 van zijn pensioen wil gaan genieten.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: