Blijf zingen deze zomer!

Datum: 10-07-2019

16.44 uur - Waar koren een zomerstop hebben en veel muziekscholen tijdelijk hun deuren sluiten, is er volop zomerzangaanbod bij Zangstudio Nijverdal voor wie ook deze zomer gewoon wil blijven zingen.

Voor beginners en gevorderden zijn er vier thema-avonden, waarin je in een klein groepje de diepte in gaat op het gebied van Adem(steun), Zingen met je lijf, Tekstbeleving en/of Vrij zingen. Tijdens elke avond is ruimte voor individuele coaching op jouw niveau. Je kunt meedoen met één of meer avonden.
 
Vanaf 27 augustus start een nieuwe mini-cursus zang & sound voor iedereen die wil werken aan stembeheersing en een eigen geluid.
 
Wil je liever alleen les? Deze zomer krijg je zomerzangles met korting! Kom je ook zingen? www.zangstudionijverdal.nl/activiteiten voor alle data en prijzen.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: