ZINema Draait Doorrrrr! De hele zomer lang nieuwe topfilms

Datum: 09-07-2019ZINema Nijverdal draait ook deze zomer weer door! De héle zomer lang zijn nieuwe topfilms in ZINema te zien. Deze topfilms zijn vanaf zaterdag 13 juli elke dag in ZINema te zien.  

Met films als ‘The Lion King’, ‘Toy Story 4’, ‘Huisdiergeheimen 2’ en ‘Aladin’ heeft ZINema een afwisselend aanbod voor jong en oud. ZINema is er dan ook voor een middagje uit met het hele gezin, een gezellige avond met vrienden of om gewoon even lekker te ontspannen. De hele zomer lang staan de deuren van ZINema open. 

 

The Lion King (Nederlands en Engels)

Een geheel nieuwe Disney Live Action film waar gebruik gemaakt wordt van baanbrekende filmtechnieken die de film uit 1994 nieuw leven inblaast. Op de Afrikaanse savanne wordt de nieuwe leeuwenkoning Simba geborden. Niet iedereen is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa, Simba’s oom, wil de troon en begint een strijd tegen Simba om koning te worden.
The Lion King (Nederlands en Engels) is te zien vanaf woensdag 17 juli.

Toy Story 4 (NL)
De vierde film in de Toy Story reeks! Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky’, toegevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

Toy Story 4 (NL) is te zien vanaf woensdag 10 juli.

Huisdiergeheimen 2 (NL)
Het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Beleef de avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.
Huisdiergheimen 2 (NL) is te zien vanaf woensdag 10 juli.

Aladdin
Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. De film is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van Disney uit 1992.
Aladdin (NL) is te zien tot dinsdag 16 juli.

 

Kaarten reserveren

Het reserveren van kaarten kan telefonisch via 0548-624489, maar ook via de website www.zinin.com. Hierop is ook de actuele filmagenda te vinden.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: