Uniek André Rieu concert vertoond in ZINema Nijverdal

Datum: 09-07-2019

14:37 uur - André Rieu, ‘De Koning van de Wals’ is een van de bekendste muziekartiesten ter wereld. De concerten van Rieu zijn een belevenis en altijd spectaculair. Zijn jaarlijkse legendarische concerten in Maastricht genieten wereldwijde bekendheid en worden bezocht door duizenden loyale fans van over de hele wereld.

Omdat niet iedereen naar Maastricht kan komen, vertoont ZINema Nijverdal dit exclusieve concert op zondag 28 juli om 15.30 uur in haar bioscoop. Een unieke en eenmalige mogelijkheid om de sfeer van dit bijzondere concert van ‘dichtbij’ te beleven.


Prachtig Maastricht als decor van uniek concert
Dit jaar nodigt André Rieu het publiek uit om de dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht Concert – ‘Shall we Dance’. Uiteraard is het in een bioscoop lastig om mee te walsen, maar stilzitten zal zeker lastig worden. De majestueuze wals is altijd een grote inspiratie geweest voor André, de driekwartsmaat is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans met het prachtige Maastricht als decor van dit unieke concert.

Reserveer kaarten voor een magische bioscoopervaring
Beleef het 2019 Maastricht Concert – ‘Shall we Dance’ op het witte doek bij ZINema Nijverdal. André Rieu zorgt samen met zijn Johan Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring. Met de totale live-registratie van het concert, een kijkje achter de schermen, een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen. Mis dit unieke concert niet en reserveer nu online uw kaarten via www.zinin.com, telefonisch via (0548) 624489 of aan de kassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: