Gezocht: Van Veen met zien sik

Datum: 08-07-2019

09:15 uur - AH Rob Loomans en Oald Heldern De Noaberschop zijn bezig het album Hellendoorn in Beeld samen te stellen. Dit album zal eind van het jaar in de winkel verkrijgbaar zijn. Een paar maanden lang kunnen meer dan tweehonderd stickers gespaard worden waar het boek mee gevuld wordt. 

 

 

Het album bevat twintig hoofdstukken over winkels, bedrijven, het Avonturenpark, de ijsfabriek, kerken, molens, noem maar op. Aan het eind is het Hellendoorns Volkslied opgenomen. Alle personen die genoemd worden, krijgen een sticker. Helaas ontbreken in de verzameling van Oald Heldern foto’s van twee personen die het lied voorkomen: Van Veen met zien sik en Thomas de Groenteboer. 

 

Wie heeft een foto van een van beide heren? Van Veen woonde op Dorpsstraat 4, waar nu de familie De Groot woont. Thomas Waanders had zijn winkel aan het begin van de Ommerweg. U hoeft de foto niet af te staan, wij willen er alleen een digitale kopie van maken. U kunt ons een e-mail sturen: info@oaldheldern.nl of bellen met 06 29536628.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: