Laure Gottemaker vertegenwoordigt Hellendoorn op NK, EK en WK BMX

Datum: 30-06-2019

13.57 uur - Hellendoornse Laure Gottemaker is 11 jaar en is een fanatieke BMX-ster rijdend voor de Lochsprinters uit Nijverdal. Ieder jaar legt ze de lat iets hoger en zoekt ze de uitdaging verder (van huis) op en dit jaar zijn dat het Europees Kampioenschap in Letland en het Wereld Kampioenschap in België. 

Laure fiets zowel NFF- als KNWU-wedstrijden, ze kent bij beide een goed voorjaar. Zo heeft ze bij de NFF alle wedstrijden gewonnen, Twents, Drents, Achterhoeks, Brabants en Nederlands Kampioen bij de meisjes 10&11 jaar.
Bij de KNWU-wedstrijden gaat ze er ook vol voor, zowel op Nationale wedstrijden als bij de 3-Nationscup, een competitie met België en Duitsland, strijdt ze mee voor de podiumplaatsen en behaalde al 2 x een 3e plaats.
 
Door de goede prestaties bij de KNWU is Laure geplaatst voor het NK in Erp op 7 juli, maar ook is ze al zeker van deelname aan het EK in Valmiera Letland op 13 juli en het WK in Zolder België van 23 t/m 28 juli.
Bij de KNWU en internationaal wordt er gereden op geboortejaar en Laure rijdt daarom bij de meisjes 12 jaar.
 
Laure heeft erg veel zin deze sportieve uitdagingen en houdt u graag op de hoogte van haar prestaties via haar eigen Facebookpagina https://www.facebook.com/laurebmx/
 
Ook vindt u Laure op https://sport.talentboek.nl/ met een Crowdfunding voor het EK en WK, doneren kan nog tot 7 juli: https://sport.talentboek.nl/talenten-teams/wielrennen-bmx/laure-op-weg-naar-het-ek-te-valmiera-en-het-wk-t.html
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: