Xtreme Workout en Booty Challenge van start

Datum: 13-06-2019

15:48 uur - De Xtreme Workouts en Booty Challenges gaan weer van start. Op zondag 23 juni vindt de eerste sessie plaats van het trainingsprogramma ter voorbereiding op de StrongmanRun en StrongSisterRun. Het programma bestaat uit drie workouts: 23 juni, 14 juli en 18 augustus.  

 

 

“Een obstaclerun is voor iedereen een uitdaging, welke afstand je ook loopt”, legt Bas Wispels, organisator van de StrongmanRun en StrongSisterRun uit. “Je kunt je natuurlijk voorbereiden op je eigen manier en in je eigen tijd. Dat is natuurlijk hartstikke goed. Om deelnemers optimaal te begeleiden richting de StrongmanRun en StrongSisterRun bieden wij deze specifieke trainingen aan.”

 

De Booty Challenge is bedoeld voor deelneemsters van de StrongSisterRun. Ook beginners kunnen meedoen. Tijdens de Challenges wordt een indeling gemaakt op basis van niveau. De deelneemsters krijgen tips&tricks van ervaren instructeurs, een anderhalf uur durende challenge én een workshop Body&Mind.

 

De Xtreme Workouts staan in het teken van de voorbereiding op de StrongmanRun. Ook hier vinden de workouts plaats onder begeleiding van professionele trainers die je naast een pittige uitdaging ook graag voorzien van tips om de obstakels nog beter te overwinnen.

 

Zowel de Xtreme Workout als de Booty Challenge vindt plaats bij De Wilgenweard, Sportlaan 6 in Nijverdal. Aanvang 08.30 uur. Tickets (vanaf € 10,00) zijn te verkrijgen via de website www.strongmanrun.nl of www.strongsisterrun.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: