Acro trio SVH-Fysion wint zilver op NK in Oss

Datum: 11-06-2019

9.02 uur - Op zaterdag 8 juni werd er in sporthal De Rusheuvel in Oss door de beste acrogym duo’s en trio’s  van het land gestreden om de Nederlandse titel. Voor deze Nederlandse Kampioenschappen hadden zich ook 2 trio’s van SV Hellendoorn-Fysion geplaatst. Dit is al een knappe prestatie omdat je dan al bij de beste 8 teams van Nederland behoort.

In de categorie dames D junioren mocht het trio Elin Schuurman, Zoey Vliek en Lauri ter Brugge en het trio Shanna Jansen, Muriël Kampman en Norah Steggink hieraan deelnemen omdat ze tijdens de halve finale van het NK respectievelijk 1e en 2e waren geworden. Hiervoor waren beide trio’s en hun begeleiding al zeer tevreden met podiumplaatsen op zowel het Overijssels en het Oost Nederlands kampioenschap. 
 
Tijdens de finale van afgelopen zaterdag lieten beide SVH-Fysion trio’s wederom een prachtige uitvoering op de acro mat zien. Het werd een zenuwslopende wedstrijd maar met een zeer goed resultaat. Elin, Zoey en Lauri wonnen een fantastische zilveren medaille en Shanna, Muriël en Norah  werden zeer verdienstelijk 5e.  
 
Met deze afsluiting kunnen beide teams terugkijken op een prachtig acro seizoen.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: