Werkzaamheden aan brug Daarlerveen en N750 Vriezenveen-Vroomshoop

Datum: 07-06-2019

11:37 uur - Van maandag 17 juni 07.00 uur tot en met maandag 24 juni 18.00 uur is brug Daarlerveen langs de N750 Vriezenveen-Vroomshoop afgesloten voor het autoverkeer. De brug blijft wel toegankelijk voor voetgangers en (brom)fietsers. Tijdens de afsluiting gaat de provincie Overijssel de bocht van rijbaan naar de brug Daarleerveen met beton verstevigen, asfaltschade herstellen en de markering onder de slagboom van de brug vervangen. Het rechtdoorgaand verkeer op de N750 Vriezenveen-Vroomshoop kan hinder ondervinden van de werkzaamheden. 

 

 

Omleidingen

Van maandag 17 juni tot en met maandag 1 juli is de rijbaan voor rechtsafslaand verkeer op de N750, ter hoogte van brug Daarlerveen afgesloten voor het autoverkeer. Dit geldt voor het verkeer komend vanaf Vroomshoop. De brug Daarlerveen is vanaf maandag 24 juni 18.00 uur wel weer toegankelijk voor al het verkeer. Tijdens de afsluiting gaat de provincie Overijssel de bocht van deze rijbaan met beton verstevigen. Vervolgens moet het beton uitharden tot 1 juli. Het verkeer wordt omgeleid via de N751 en N341 vice versa. De omleiding wordt met borden aangegeven en is te zien op de website www.bereikbaar.overijssel.nl.

 

Tijdens de werkzaamheden blijven aanwonenden en aanliggende bedrijven bereikbaar en worden er van tevoren afspraken gemaakt met de hulpdiensten. De duur van de uitvoering van het werk is afhankelijk van de weersomstandigheden.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: