Hertruiters presteren goed tijdens zonnig weekend

Datum: 03-06-2019

20.59 uur - Ook in het zonnetje presteren leden van PSV Hertruiters en hun viervoeters goed. Isolde Asbroek ging in Holten van start in de klasse L1 dressuur met haar paard Ibartijn. Zij behaalde een eerste prijs met 208 punten.

Ook Luc Eshuis ging naar Holten met zijn pony Forest Fire. Hij maakte zijn debuut in de klasse L2 categorie C en dat ging heel goed. Hij behaalde twee keer de eerste prijs met 203,5 en 190,5 punten. Met springen won hij een mooie tweede prijs in de klasse B categorie C met 76 punten voor de wijze van rijden.
 
Jose Smalbrugge startte in Holten met haar paard Wietske in de klasse B dressuur. Zij behaalde met 184 en 187 punten twee keer de tweede prijs. Marije Hutterd ging naar Vriezenveen. Zij reed met haar paard Bartoli een mooie dressuurproef in de klasse B. Met een tweede prijs en 194 punten wist zij zich te plaatsen voor de Finale om de grote prijs van Twenterand. Hier wist ze beslag te leggen op de vierde prijs met 65,2%.
 
Noortje heeft meegedaan in Mariënheem met Sulaatik’s Sovereign aan de dressuur in de klasse L1/L2 categorie D/E. Beide proeven wist zij winnend af te sluiten met 191,5  en 193 punten. Nické Miskotte kwam met haar pony Brouwershaven’s Leonie aan de start in de klasse Z2 dressuur in Elim. Zij wist daar twee keer beslag te leggen op de eerste prijs met 65,7% en 62,2%.
 
Jinthe Wemekamp  ging van start met haar paard Jubilant in Vriezenveen in de klasse L1 dressuur. Met 202 punten won ze de tweede prijs en hiermee plaatste zij zich voor de finale om de Grote Prijs van Twenterand. Hier reed zij een super goede proef en  met een score van 67,5% wist ze de finale winnend af te sluiten.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: