CCR en 10CC in Openluchttheater

Datum: 22-05-2019

16:47 uur - Eén avond, twee tribute bands. Op zaterdagavond 8 juni betreden CCR-Revival en 10CC ONLY het podium van het Openluchttheater. Een avond voor de liefhebbers van de tijdloze klassiekers uit de sixties en seventies. 

 

 

Legendarische songs


CCR-Revival behoort al jaren tot de top uit het live-circuit van de Nederlandse tribute bands. De band laat het publiek genieten van de legendarische songs van Creedence Clearwater Revival. De goede sound, sfeervolle lichtshow en een strak decor zorgen die avond voor een compleet plaatje.
Officiële 10CC tribute band 
Ook kan het publiek genieten van de hits ‘Donna’, ‘Dreadlock Holiday’ en ‘I’m Not in Love’ van 10CC uit de jaren zeventig. Deze muziek vormde de inspiratiebron voor 10CC ONLY, de officiële Nederlandse 10CC tribute band. De band speelt alle hits, een feest van herkenning voor het publiek.

Kaarten reserveren

Kaarten voor ‘CCR-Revival & 10CC ONLY’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: