Opgave Grootse Nijverdalse Pubquiz woensdag van start

Datum: 15-05-2019

07:39 uur - Dit jaar kan je op de vrijdagavond tijdens Bruisend Nijverdal weer heerlijk borrelen met je vrienden tijdens de pubquiz. In onze feesttent op het marktplein kan je onder het genot van een drankje en hapje de hele avond getest worden op je algemene kennis en muziekkennis waarbij er natuurlijk maar één team de beste kan zijn. Dus vraag je vrienden, familie of kennissen en stel een team samen.

 

 

Heb je een team bij elkaar? Schrijf je dan deze week vast in! De inschrijving voor de Grootse Nijverdalse Pubquiz op vrijdag 6 september gaat aanstaande woensdag (15 mei) om 19.00 uur van start via: www.bruisendnijverdal.com/pubquiz.  De voorgaande 2 jaren zaten we binnen no-time vol, dus wees er snel bij! VOL = dit jaar echt VOL met ruim 100 teams!

Deze PubQuiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man of vrouw,  op elk niveau. De vragen van de quiz frissen je geheugen op en vele antwoorden worden weer herkenbaar, maar leiden ook tot nodige lachmomenten! De avond wordt gepresenteerd door een quizmaster, die er een leuke avond van weet te maken. Ga jij de competitie aan met andere teams om de hoogste score te halen? Of wilt je gewoon een gezellige avond met vrienden, familie of collega's? Kom dan naar de Grootse Nijverdalse Pubquiz in Nijverdal!

 

Welk team gaat proberen het slimste team van Nijverdal in 2019 te worden?  Een kijkje nemen mag natuurlijk ook altijd, want na afloop maken de tafels plaats voor de dansvloer. De spektakelband The Dirty Daddies verzorgt een spectaculaire afterparty vanaf 22.00 uur. 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: