Alzheimercafe op woensdag 29 mei

Datum: 13-05-2019

11.09 uur - Woensdag 29 mei is er weer een Alzheimercafe in Cafe de Gezelligeit aan de Bibenstraat 40 in Hellendoorn. Aanvang is 19.30 uur. zaal open 19.15 uur.

 
 
Het thema tijdens dit Alzheimercafé is: “Juridische zaken rondom geheugenproblemen”. Spreker is notaris mw. Stokroos uit Rijssen.
 
Bij geheugenproblemen kunnen uiteindelijk ook juridische vragen om de hoek komen kijken voor het geval iemand niet meer voor zichzelf kan beslissen. Het is verstandig om in een vroegtijdig stadium te regelen hoe je op een goede manier hiermee om kunt gaan. Over wat hiervoor nodig is, zal mw. Stokroos, die notaris is, ons vanavond informeren. Zaken als familierecht, het levenstestament, mentorschap en  bewindvoering zullen de revue passeren.
 
Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen en praktische problemen waar u tegenaan loopt te stellen en ervaringen uit te wisselen.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: