ZINiN Kunstvoer zoekt kunstenaars voor kunstmarkt

Datum: 02-05-2019

13.07 uur - Kunst leeft! Sterker nog: kunst is hot! ZINiN Kunstvoer is daarom op zoek naar kunstenaars voor haar kunstmarkt / straattheaterfestival op maandag 10 juni (tweede pinksterdag). ZINiN zoekt kunstenaars in alle soorten en maten: schilders, keramisten, beeldhouwers, sieradenmakers, glasblazers, etc. Professionals en amateurs worden van harte uitgenodigd om mee te doen. De deelname aan de kunstmarkt is gratis. 


Over Kunstvoer

Kunstvoer is een samensmelting van het aloude ZINiN Straattheaterfestival en het Kunstplein. De eerste editie van dit evenement, dat vorig jaar werd gehouden, trok duizenden bezoekers. Straattheater, kunst en een foodplein staat immers voor genieten, verbazen, lachen en shoppen. Kunst, verzameld op een gezellige markt rondom het Huis voor Cultuur en Bestuur, waar de mensen in grote getale langs komen. Om dat te realiseren zoekt Kunstvoer naar kunstenaars die beelden maken, zeefdrukken, schilderen, sieraden maken en nog veel meer. Daarmee biedt Kunstvoer een ideale gelegenheid  om kunst aan de man te brengen en naamsbekendheid te vergroten. 

 

Praktisch 
De markt start om 13.00 uur (opbouwen vanaf 9.30 uur) en duurt tot 17.00 uur. Het Máximaplein wordt ingericht als foodplein en in het centrum zijn diverse acts te zien om het publiek te vermaken. Deelname aan de kunstmarkt is gratis. Opgeven kan bij barbaraplaggenmarsch@zinin.com. 
 
Voor meer informatie: 
ZINiN Cultuur
Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
Tel. Kantoor: 0548-612494
www.zinin.com | www.zinincultuur.nl 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Annet schreef op 08-06-2019

Heb meerdere mailtjes gestuurd naar barbera plagemars geen reacties

Willem schreef op 09-06-2019

barbaraplaggenmarsch@zinin.com

Uw reactie

Naam:
Bericht: