Prijzen voor Hertruiters

Datum: 29-04-2019

08:11 uur - Terwijl een grote groep ponyruiters van PSV Hertruiters dit weekend op kamp is in de eigen manege ’t Oale Spoor en daar vermaakt wordt met allerlei activiteiten zoals: een buitenrit, schriktraining, spooktocht, dressuurles en een Whatsapp Challange waren er ook weer Hertruiters te vinden op de concoursen. 

In Hippisch Geesteren was de Dressuurweek en hier was Malika Elshof succesvol in de klasse L1 dressuur. Zij behaalde met haar paard Iris de vijfde prijs met 193 punten. Ook Milou Ekkel kwam hier aan de start met haar paard Uvonia. Zij behaalde in de Z1 dressuur een vijfde prijs met 227 punten. Nické Miskotte kwam met haar pony Brouwershaven’s Leonie in de ring voor de klasse Z2 categorie D/E. Zij won de eerste prijs met 63,125%. In Rijssen waren Corinda Hutterd en Isolde Asbroek succesvol. Isolde kwam aan de start met haar paard Ibartijn in de klasse L1 dressuur. Zij behaalde een tweede prijs met 191 punten. Corinda wist naar een mooie derde prijs te rijden in de klasse B dressuur met haar paard Indy. Zij behaalde 196 punten.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: