Nieuwe attractie Fort Knalkruit feestelijk geopend

Datum: 20-04-2019

19.50 uur - Gistermiddag heeft Avonturenpark Hellendoorn haar nieuwste attractie geopend: Fort KnalKruit. In aanwezigheid van ruim 200 gasten, piraten en parkmascotte Baba, die speciaal voor de gelegenheid was omgetoverd tot Kapitein Baba, werd het startsein gegeven voor de eerste rit in deze knallende attractie in het Piratengebied. Jong en oud kunnen vanaf nu lekker scheuren in de botsauto’s in Avonturenpark Hellendoorn!



 
De botsauto’s zijn terug van weggeweest! In de jaren 70 en 80 konden bezoekers al een ritje maken, totdat in 1989 de attractie werd vervangen door het theater, waar ‘de Magical Monkey show’ te zien was. Fort KnalKruit is een overdekte attractie, gedecoreerd als een oud piratenfort met nieuwe voertuigen in de vorm van houten tonnen vol buskruit. Op één vloer kunnen kleine piraatjes rondjes rijden, terwijl het er op de andere vloer explosief aan toe gaat! In de weekenden, vakanties en feestdagen kunnen bezoekers Kapitein Baba in het Piratengebied ook in levende lijve ontmoeten, ahoy Baba!
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: