Invordering rijbewijs en rijden onder invloed drugs

Datum: 11-04-2019

10:43 uur - Op dinsdag 9 april om 19.07 stonden agenten van het team Hellendoorn een snelheidscontrole uit te voeren met de lasergun op de Poggenbeltweg onder Haarle, gemeente Hellendoorn.

 

 

Op genoemd tijdstip werd een snelheid gemeten van een personenauto bestuurd door een 25-jarige man uit Wierden. Hij reed 118 km/u, waar 60 km/u toegestaan is. Na wettelijke correctie bleef er een overschrijding van 54 km/u over. 

Het rijbewijs van de man is ter plekke ingevorderd. Voor de schriftelijke afhandeling is de man meegenomen naar het politiebureau in Nijverdal.

Op het bureau is van de man ook nog een speekseltest afgenomen. De man testte positief op THC en cocaïne. Een GGD-arts heeft bloed van de man afgenomen, dit is voor onderzoek opgestuurd naar het NFI.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: