Woods Nijverdal moet noodgedwongen binnenkort haar deuren sluiten

Datum: 21-03-2019

19:43 uur - Woods kinderkleding laat op haar Facebookpagina weten dat zij genoodzaakt zijn om binnenkort de deuren te sluiten. De laatste voorraad wordt nu met veel korting verkocht. Hieronder de facebook post. 

Aandacht voor elkaar

Met veel pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten om kinderkledingland te verlaten.

Een combinatie van ingehaald worden door problemen in het verleden en een extreem veranderend winkelklimaat wordt ons na vele jaren dan toch fataal.

Wij willen jullie allemaal bedanken voor de fijne tijd die we samen gehad hebben.

Wij hebben er de afgelopen jaren hard voor gevochten en werkelijk alles gegeven maar we kunnen het niet winnen. Wij zijn moe. Onze roots stammen uit 1980, met een leuke winkel in Ommen en later uitgegroeid tot een klein filiaal bedrijf. We zullen onze winkels missen, we zullen jullie missen. Wij staan open voor een nieuwe toekomst en wie weet, wellicht ontmoeten wij elkaar daar ergens opnieuw.

Komende week houden we jullie op de hoogte. Onze winkels in Ommen en Nijverdal zijn nog even open en de laatste voorraad wordt nu met veel korting verkocht.

Heel erg bedankt voor alle leuke contacten en gesprekken die we met elkaar hebben gehad in onze winkel. Ondanks alles kijken we met een goed gevoel terug op al die jaren en hopen dat jullie er ook zo over denken.

Bedankt en tot de volgende keer, ergens in het dorp hier om de hoek.

Natuurlijk, met vriendelijke groet,

Joke, Mariska en Petra Schuurman en ons team met fijne collega’s!

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Gerlande Nijenkamp schreef op 22-03-2019

Ach Mariska wat vreselijk jammer vindt ik dit. Ik heb maar 1,5 jaar bij jullie gewerkt in Nijveral toen jullie daar Woods opende, maar toe n wel ervaren wat een warm gezellig familie bedrijf jullie hadden. Leuke tijd gehad!! Ik wens jullie alle goeds toe!! Groetjes Gerlande.

Uw reactie

Naam:
Bericht: