Fisherman’s Friend StrongmanRun neemt Ultimate Buffalo over

Datum: 18-03-2019

19:24 uur - StrongWEB BV, de organisator van de Fisherman’s Friend StrongmanRun en StrongSisterRun in Hellendoorn neemt de Ultimate Buffalo over. Ultimate Buffalo is een obstacle run met krachtoefeningen en werd vanaf 2014 georganiseerd op Vliegveld Twenthe. 

“Wij geloven in het concept en onderscheidend vermogen van deze run ten opzichte van andere obstacleruns. Wij zien mogelijkheden om het evenement te laten groeien en in aangepaste vorm nog spectaculairder te maken voor deelnemers en het publiek. Daarnaast is het een mooie aanvulling op onze reeds bestaande evenementen”, aldus Bas Wispels van StrongWEB. “Ultimate Buffalo zal vanaf nu dan ook verder gaan onder de naam StrongmanRun Throwdown.”

Het nieuwe evenement vindt plaats op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2019 in het FBK stadion in Hengelo. De StrongmanRun Throwdown bestaat uit obstakels in combinatie met kracht- en crossfit oefeningen op kortere loopafstanden, namelijk: 1.6KM (SCALED), 3.2KM (ADVANCED) en 4.8KM (RX). Het gehele evenement vindt plaats in het FBK stadion wat het voor deelnemers én publiek spectaculair maakt. 

Meer informatie over het evenement wordt binnenkort gecommuniceerd. Deze informatie zal onder andere te vinden zijn op de website www.strongmanrunthrowdown.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: