Koninklijke hond Corgi Rex bij ZINiN op het witte doek

Datum: 21-02-2019

11:40 uur - Het favoriete hondje van de Britse koningin Elizabeth, Corgi Rex, leidt een luizenleventje totdat er van alles misgaat en hij het koninklijk paleis uit wordt gewerkt. Hij komt in een kennel terecht en het is dan ook maar de vraag of hij zijn weg terug naar het paleis weet te vinden. Vanaf zondag 3 maart is deze onderhoudende animatiefilm ‘Corgi’ te zien op het witte doek bij ZINema, de bioscoop van ZINiN.



Zwerfhond of koninklijke lieveling?
Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt, is hij lievelingetje van de Britse vorstin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt, is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en belandt hij in een kennel.




Avonturen in de gewone wereld
Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft in de ‘gewone wereld’. Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten?

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: