Huiskamer van Nijverdal genomineerd voor de Overijsselse vrijwilligersprijs

Datum: 06-02-2019

13:53 uur - De Huiskamer van Nijverdal is geweldige plek in het hart van Nijverdal, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten voor aanspraak, gezelligheid of gewoon een warme kop koffie. Deze plek bestaat enkel en alleen dankzij een groep toegewijde vrijwilligers die er samen voor zorgen dat we elke dag weer gasten kunnen ontvangen. Het bestuur van De Huiskamer is dan ook ontzettend trots dat deze vrijwilligers genomineerd zijn voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs, het is mooi dat zij de erkenning krijgen voor het harde werk wat zij doen.

 
 
Voorzitter Mark Paalman: "Het blijft hartverwarmend hoe onze vrijwilligers de boel draaiende houden. Juist rond bijvoorbeeld de kerst en oud- en nieuw merkte je dat mensen behoefte hebben aan gezelschap en graag in de Huiskamer een praatje komen maken. Dat is echt de meerwaarde dat er een plek is waar je heen kan voor een kopje koffie en een luisterend oor. We gaan inzetten op nog meer gezelligheid. Zo hebben we onze 5000ste bezoeker vorig jaar extra in het zonnetje gezet en willen we doorgaan met spelletjesmiddagen.
Ik moet wel zeggen dat ook wij merken dat het moeilijk is nieuwe om vrijwilligers te krijgen dus als er nog mensen zijn die een paar uur per week gastvrouw of gastheer willen worden dan zijn ze van harte welkom."
 
U kan tot en met morgen (7 februari) nog op de Huiskamer stemmen via deze link -> http://www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl/stemmen/organisaties/2018/hellendoorn/de-huiskamer/
 
 
De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10:00 tot 12:00 in de ochtend en de gehele week van 14:00 tot 17:00 in de middag. 
Tijdens deze uren zijn we bereikbaar op 0619686280 of u kan mailen met onze coördinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr Paalman: 0641697339 / Paalman.mark@gmail.comReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 09-02-2019

Ook toevallig, er zijn weer verkiezingen in aantocht. Dhr Paalman (PvdA) laat weer van zich horen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: