Illusionist Jochem Nooyen verzorgt Nationaal Theaterweekend in het ZINiN Theater

Datum: 08-01-2019

15.11 uur - Jochem Nooyen is bekend mind-illusionist en reist Nederland door met zijn illusieshows. Op zaterdag 26 januari komt Jochem naar het ZINiN Theater met zijn illusieshow ‘Privacy’. Vaak denken we niks te verbergen te hebben, maar is dat ook zo? In interactieve gedachtenlees-experimenten achterhaalt Jochem of we echt niets te verbergen hebben en hoe privé onze gedachten eigenlijk zijn.

 
Je komt allerlei gevoelige informatie over de illusionist te weten, en hij zoekt het snijvlak op tussen werkelijke privacy en de illusie ervan. 
 
‘De Nieuwe Uri Geller’
Jochems carrière als illusionist begon echt vorm te krijgen toen hij in 2009 deelnam aan ‘De Nieuwe Uri Geller show’ op SBS6. Het publiek was meteen fan van deze jonge mind-illusionist en sms-te hem door tot de halve finale. Deze hele ‘Uri Geller’ ervaring was voor Jochem een spoedcursus mentalisme en hij raakte gecharmeerd van deze mooie vorm van mind magic. Jochem kwam zelf met de term ‘mind-illusionist’: ‘Ik doe veel effecten uit het mentalisme, maar ik wil het niet zo laten lijken dat ik paranormaal begaafd ben’ aldus Jochem Nooyen. Naast mind-illusionist is Jochem bekend van verschillende korte films en commercials en speelde hij de rol  van ‘Barteljaap’ in de serie ‘Rundfunk’. 
 
Kaarten reserveren
Wees er snel bij en reserveer kaarten via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 08-01-2019

Ik ga na een avond met een illusionist altijd gedesillusioneerd naar huis. Het is gewoon mijn type niet. Prettige avond.

Hendrik schreef op 09-01-2019

Je kunt altijd nog naar BZN luisteren. Die hadden het in de jaren 80 al over "It's an illusion".

William S. Burroughs schreef op 09-01-2019

Aan Hendrik. Ik lust alleen paling zonder pop. Prettige dag.

GoochemeSally schreef op 09-01-2019

In het huis voor cultuur en bestuur is hij wel op de juiste plek. Tussen al die andere illusionisten !

Uw reactie

Naam:
Bericht: