Informatiebijeenkomst SlimFit in Het Ravijn

Datum: 29-11-2018

12.57 uur - Heb je ambitie en wilskracht om de strijd met je gewicht aan te gaan? 
Laat je dan tijdens de informatiebijeenkomst op 12 december informeren over een nieuw traject van Het Ravijn – zwem sport zorg - in samenwerking met Lijfstijl Nijverdal.

 
SlimFit
Met SlimFit wordt vanaf 7 januari 10 weken aaneengesloten intensief ingezet op jouw leefstijl. Je wordt begeleid en uitgedaagd in je beweeg- en voedingspatroon, met zorg en aandacht. 
 
Het traject biedt je persoonlijk advies, small group training, individuele coaching en onbeperkte deelname aan zwembadactiviteiten (en vrij zwemmen). 
De kosten hiervoor bedragen € 27,50 per week of eenmalig € 250,-.
 
Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.hetravijn.nl/activiteiten/slimfit of via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg -, tel. 0548-613516.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Harm schreef op 29-11-2018

Als je voedingssupplementen koopt, ben je meer euri's kwijt en kom je echt niet in beweging, dus de sportschool kan je zeker helpen om dit te bereiken en met een goed advies, heb je zeker resultaat.. wat ik doe is: let op wat je eet en snaait en ga lekker wandelen en geniet van alles..

Geronimo schreef op 30-11-2018

@Harm, je neemt voedingssupplementen ter ondersteuning van je training. Maar als je gewoon traint om je fit en fijn te voelen en af te vallen, dan ben je dom, om je euro's aan supplementen te besteden. Neem na de training een banaan (aanvulling glucose) en daarna een bruine boterham met iets hartigs erop. Ben je iets fanatieker een gekookt eitje. Dit volstaat voor 75% van de sportschoolbezoekers.

William S. Burroughs schreef op 30-11-2018

Geef mij maar gewoon spinazie. Popeye weleens gezien? Prettige dag.

D.J. schreef op 30-11-2018

Aan WSB, Ik hoop niet dat uw onderarmen er zo uitzien als bij Popeye en hij rookte ook nog pijp dus of hij wel zo gezond bezig was vraag ik mij af.

William S. Burroughs schreef op 30-11-2018

Aan D.J. Dat is gelukkig niet het geval. De spinazie slaat bij mij altijd op de kuiten waardoor ik ballonnen van kuiten heb en dat oogt nou eenmaal beter dan ballonnen van onderarmen. Daarnaast rook ik ook geen pijp wat niet wil zeggen dat ik tegen pijpen ben. Prettige dag.

gert schreef op 01-12-2018

aan WSB viespeuk

William S. Burroughs schreef op 01-12-2018

Aan gert. Ik bedoelde natuurlijk pijprokers. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: