Harry Warmelink stopt na 4 seizoenen als hoofdtrainer v.v. DES Nijverdal

Datum: 29-11-2018

7.43 uur - Afgelopen week hebben het bestuur en de voetbalcommissie in overleg met hoofdtrainer Harry Warmelink besloten om het contract aan het einde van het seizoen 2018-2019 niet te verlengen. Na een dienstverband van maar liefst 4 seizoenen zal er in juni 2019 een einde komen aan een mooie periode van Harry als hoofdtrainer van v.v. DES, waarin helaas geen plek was voor een beloning voor de sportieve prestaties van onze hoofdmacht.

Via de 'normale' procedure is er de afgelopen weken met diverse personen en partijen rondom het  1e elftal gesproken, en na alles in overweging te hebben genomen is uiteindelijk besloten het contract met Harry niet voor een 4e keer te verlengen.
 
'Wij zijn als 1e elftal en vereniging in het algemeen Harry veel dank verschuldigd en ook als bestuur en voetbalcommissie kijken wij nu al terug op een hele prettige en intensieve samenwerking en wij wensen hem dan ook een succesvolle tweede helft van het seizoen met in de zomer van 2019 een fraai vervolg van zijn trainerscarrière', aldus Robert van der Veen namens het bestuur en de voetbalcommissie van v.v. DES.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Def schreef op 29-11-2018

gelukkig nu moeten zij des wel oppassen anders gaan zij naar de 4 klasse waar des nog nooit in heeft gezeten

Uw reactie

Naam:
Bericht: