Hertruiters presteren goed met dressuur en springen

Datum: 05-11-2018

07:58 uur - Ook dit weekend presteerden leden van PSV Hertruiters weer goed tijdens verschillende wedstrijden. Zo ging Luc Eshuis met zijn pony Forest Fire van start tijdens HIL Luttenberg. Hij deed mee met het springen in de klasse B categorie C.

 Dit won hij overtuigend met een mooie foutloze ronde met maar liefst 86 punten voor zijn rijstijl. In Heeten waren Wendy Bergman en Milan Elshof goed op dreef. Wendy behaalde met haar paard Incredible een tweede prijs in de klasse L1 dressuur met 209 punten. Milan maakte zijn debuut met zijn paard Iris in de klasse L2. Hij behaalde 197,5 punten en dit was goed voor een derde prijs.

Milou Ekkel startte met haar pony Boogie Woogie in de klasse L1 categorie D/E in Almelo. Zij behaalde hier twee keer de tweede prijs met 189 en 185,5 punten. Berber Nijland mocht naar de Euregio Indoor Denekamp Bixi. Er kon  1 proef worden gereden en deze ging heel goed. Met haar pony Sunnyboy wist ze de 1e prijs te behalen. Ook sprongen zij twee foutloze parcoursen met een maximaal aantal punten voor de rijstijl. Zo wisten ze in het springen ook de eerste prijs te behalen.

 

 

Uitslagen Reggehoeve Ruiters

Op het dressuur concours in Almelo, 4 november, wist Amber Kleinlugtebelt twee 1e prijzen te behalen met haar pony Aïsha, in de klasse B voor 198 en 197,5 punten. Jinthe Wemekamp behaalde vorig weekend in Hardenberg een 1e prijs in de klasse M1 dressuur met haar pony Jasmine met 185,5 punten.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: