Superjuffie binnenkort bij ZINema

Datum: 04-10-2018

11:20 uur - Bij ZINema is het weer tijd voor een nieuwe film voor de kids: Superjuffie! Deze film is gebaseerd op de gelijknamige en populaire kinderboekenreeks van Janneke Schotveld. Op woensdag 10 oktober draait de film voor de eerste keer bij ZINema.

 


SUPERJUFFIE als groene tornado
Juf Josje lijkt een gewone juf, maar als ze op een dag een mysterieus groen beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in SUPERJUFFIE. Als een groene tornado schiet ze door de lucht, kan ineens met dieren praten en komt ze in actie als de dieren in gevaar zijn. Maar het gaat mis als op een dag een tijgertje verdwijnt. Samen met de kinderen uit de klas moet SUPERJUFFIE het mysterie oplossen en er ook nog eens voor zorgen dat de strenge meester SNOR er niet achter komt wat ze aan het doen zijn. Woensdagmiddag 10 oktober is de film om 16.00 uur voor het eerst bij ZINema te zien.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: