PSV Hertruiters trots op prestaties Frank Hosmar

Datum: 28-09-2018

14:51 uur - PSV Hertruiters uit Hellendoorn heeft veel verschillende leden, maar 1 lid is wel heel bijzonder. Dit is Frank Hosmar die met zijn paard Alphaville N.O.P. mocht deelnemen aan het WK para-dressuur in Amerika. Frank kan terugkijken op een goed verlopen toernooi waar hij twee keer individueel zilver haalde en met het team het allerhoogste treetje van het podium mocht beklimmen.

Het teamgoud was het resultaat van vier goed presterende ruiters/amazones en hun paarden. Dat blijkt wel uit het aantal medailles die door de para-ruiters mee naar huis genomen mochten worden. Voor Frank Hosmar was het WK in Tryon zijn tiende internationale kampioenschap en behaalde hij zaterdag zijn 24e internationale medaille. Een prestatie waarmee het bestuur van PSV Hertruiters hem graag in het zonnetje wilde zetten. In de manege werd Frank verrast met een waardebon van restaurant de Sallandse Berg en een zakje wortelen voor zijn trouwe viervoeter Alphaville.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: