SVVN 90 jaar jong in het nieuw

Datum: 27-09-2018

9.30 uur - Zaterdag 29 september speelt SVVN 1 in een thuis wedstrijd tegen Voorwaarts Vriezenveen, voor het eerst een het nieuwe tenue. De nieuwe kledingsponsors Craft en Intersport Ramon Zomer zorgen, bij SVVN, voor alle nieuwe kleding e.d. en Reflex Bedrijfskleding zorgt voor de bedrukking van het één en ander.  

 
 
Op 4 oktober is de 90ste verjaardag van de Volharding, die naam kreeg SVVN  bij haar “geboorte”,  maar die moest de club op 28 maart 1947 veranderen (van de KNVB) en werd het Sport Vereniging Volharding Nijverdal afgekort SVVN.  Nu is de 90ste verjaardag de reden dat SVVN 1 in het groenwit gestreept gaat spelen. Het shirt waarin de Volharding op het “Kattenbosveld” in de jaren ‘30 roemruchte wedstrijden speelde tegen o.a.  Entersche Boys, Excelsior en DES. In de jaren ’40, ‘50 en 60 stond dit veld bekend in Nijverdal als het ‘t Oale Vladdingveld. Ook op velden aan de Ericaweg werd , tot begin jaren ’50, in het groenwit gestreepte shirt gespeeld. 
 
Rond 1952 deed het groene shirt zijn intrede bij SVVN en tot op heden wordt er in dit shirt gespeeld. 
SVVN is erg blij dat Intersport Ramon Zomer en Reflex Bedrijfskleding shirtsponsors willen zijn van het “retroshirt” voor SVVN 1.
De foto hieronder is samengesteld uit twee foto’s die op dezelfde plek zijn genomen bij het “Kattenbosveld”.
 
 
Links de aanvoerder van 2018 Ahmet Alan en rechts aanvoerder uit 1938 Henk Schuurman 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: