Open dag De Huiskamer op 22 september

Datum: 16-09-2018

9.57 uur - Zaterdagmiddag 22 september van 13.30 - 17.00 uur houdt St. De Huiskamer aan de Markt 3 Open huis voor alle inwoners van de gemeente Hellendoorn. De Huiskamer is opgefrist, er is geverfd en geklust, en nu is het tijd om het resultaat te laten zien.

Dankzij gulle gaven van onder meer De Markies, voor de verf en accessoires, en diverse particulieren, voor een prachtige schouw met kachel, relaxstoelen, en accessoires, ziet alles er weer tip top uit. De vrijwilligers zijn trots op het eindresultaat en laten u dit graag zien.Tevens kunt u genieten van de expositie Natuurfotografie gemaakt door Jan en Joke Bijl die tot eind november in De Huiskamer hangt.
 
De Huiskamer zit alweer 4 jaar aan De Markt. Een gastvrije en gezellige ontmoetingsruimte voor iedereen waar je vrij naar binnen kunt lopen voor een kopje koffie of thee of voor een praatje. Op dinsdag en donderdag kan iedereen meedoen met de kookgroep. Voor 4,- p.p. wordt er een gezonde maaltijd bereid.
Aanmelden hiervoor kan tot de voorafgaande dag 12.00 uur in De Huiskamer. De vrijwilligers van De Huiskamer ontmoeten u graag op 22 september onder het genot van koffie of thee met wat lekkers.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: