Voetbalvereniging S.V.V.N. investeert in jeugd

Datum: 05-09-2018

15.47 uur - Met de vacature invulling van hoofd-jeugdopleiding geeft voetbalvereniging S.V.V.N. opnieuw een kwaliteitsimpuls binnen de jeugdafdeling. Hierdoor wordt de afstemming en communicatie tussen commissies, trainers, coördinatoren en leiders nog beter bewaakt.

Er is ook geïnvesteerd in een volledig nieuw jeugdopleidingssysteem met de naam VTON. Een professioneel systeem dat niet alleen voor de selectieteams is ontwikkeld, maar voor alle trainers op verschillende niveaus en leeftijden dezelfde trainingsmethodiek en opbouw verzorgt. Ook de mini’s ( 4-6 jaar) zijn verzekerd van vakkundige begeleiding. Gedurende de jeugdopleiding zullen er op diverse momenten extra techniektrainingen en loop/coördinatietrainingen worden gegeven. Een club met aandacht voor jou. “MELD JE NU AAN EN SPORT DE MAANDEN SEPTEMBER EN OKTOBER GRATIS”
 
Voor vertier buiten is er op het sportpark een heel mooi voetbalcourt aangelegd en ook binnen in het clubgebouw zijn er nieuwe speeltoestellen geplaatst. S.V.V.N. organiseert een aantal jaren met succes het mini-schoolvoetbal. Een dag vol sport en spel waar ca. 650 kinderen van basisschoolgroepen 3  t/m 6 aan meedoen. Maatschappelijk gezien loopt de club hiermee voorop om een kind van jongs af aan kennis te laten maken met het gezonde van het bewegen in combinatie met sport- en spelplezier. Ook de TOV (Trots op Volharding) activiteitencommissie organiseert gedurende het hele voetbalseizoen verschillende evenementen voor jong en oud met als voorbeeld een onlangs gehouden jeugdkamp voor jongere jeugd. Het hele terrein, inclusief clubgebouw, was dat weekend het domein van de jeugd.  
 
Kijk naar de mogelijkheden, ruik het natuurgras (nog altijd de beste ondergrond om de meest complete voetballer(ster) te worden)  en proef de sfeer en beleving bij voetbalvereniging S.V.V.N.   
Nieuwsgierig geworden? Meld je nu aan en probeer het 2 maanden gratis door te bellen/appen, tel. 06-24701688 van R. de Weert of zendt een mail naar: info@svvn.nl
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: