JBL nieuwe sponsor Fisherman's Friend Strongmanrun

Datum: 01-08-2018

14.19 uur - De moeder der obstacleruns! Dat is de Fishermans’ Friend StongmanRun (FF SMR)! Sinds 2012 is de FF SMR de eerste obstacle run in Nederland; The original! De mooiste en een van de zwaarste obstacle runs van Nederland voert je over een uniek parcours van 7KM, 12KM of 21KM.

 
 
Over de Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal. Maar liefst 40 unieke- en uitdagende obstakels zul je moeten overwinnen. Klimmen en klauteren, in de modder en door water; een feest van start tot finish!!
 
MUSIC PARTNER
Het toonaangevende merk JBL heeft zich verbonden aan de Fisherman’s Friend StrongmanRun. Samen zullen beide merken zich de komende editie inzetten om de beleving bij de deelnemers en publiek nog verder te vergroten. Zo wordt er de komende jaren nog meer gedaan om de samensmelting tussen sport en muziek in een uniek Sportival bij elkaar te brengen. Niet alleen op het start- en finishterrein, maar ook zeker op de  verschillende hotspots wordt het de komende jaren voor zowel deelnemers als publiek een feestje.
 
Eén van de producten van JBL, perfect voor de obstacle runner, is de JBL Endruance Dive! Een over-ear-hoofdtelefoon waardoor de zachte kussens binnen je oren zitten en je urenlang ongestoord kunt sporten. Met een lange batterijduur, zweetbestendigheid en perfecte comfort is het een echte aanrader! Ook om mee te zwemmen!
 
Een speciaal JBL - FF SMR OCR team, bestaande uit max. 10 leden, zal worden samengesteld. Runners die geselecteerd worden voor dit team, krijgen naast een gratis startbewijs ook een JBL product, die ze kunnen gebruiken in de voorbereiding en tijdens de run. Daarnaast zal in de StrongmanRun Trainingsapp wekelijks een JBL trainingsbeat en een ‘tip van de week’ worden gedeeld. Tenslotte wordt er tijdens de FF SMR,  bij de JBL Climbing Water, een live foto en video van de deelnemers gemaakt en gedeeld op zowel Social Media als in de StrongmanRun event-app.
 
De inschrijving voor de FF SMR sluit op vrijdag 24 augustus 2018 of eerder zodra het deelnemerslimiet is bereikt.
Meer informatie over JBL is te vinden op jbl.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: